Újra szabadfogású számítógép versenyt hirdet a C3 Alapítvány

A versenyen az előző évekhez hasonlóan 19 év alatti fiatalok mutathatják meg bármilyen digitális eszközzel készített alkotásukat.

A mobiloddal épp világmegváltó projektet szervezel? Minden szabadidőd játékfejlesztéssel töltöd vagy épp műalkotásaiddal van tele a laptopod? Van jövőidejű találmányod? Érdekel az MI, az animációk, a robotok, a telemedicina vagy az appok, a youtube világa? Esetleg mindennapi problémákra keresel informatikai megoldásokat?

Ha 19 évesnél fiatalabb vagy, nevezz a "<19 Formáld a világod!" versenyre! Kreatív fiatalok jelentkezését várják, akik értenek a számítástechnikához, és ötleteikkel szívesen alkotnak valami újat. A benyújtott pályamű lehet akár animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb digitális megoldás.

Korábbi nyertes munkák például a korunk technológiai összetettségére példát mutató Infrahárfa, a Halloween történetét bemutató Halloween Special, vagy a testvérprojektként készített Okosbot.

A résztvevők egyénileg, vagy akár csapatban is megmérettethetik magukat, amennyiben 2023. december 31-ig nem töltik be a 19. életévüket. Jelentkezni nemcsak Magyarországról, hanem határon túlról is lehet.

További infók és nevezés a verseny honlapján: Verseny 2023
A pályamunkák és az aláírt nevezési lap feltöltési határideje: 2022. október 24. (kedd) éjfél

Facebook: Szabadfogású Számítógép Verseny

Szerző: Időkép
Megjelent: 2023.09.13 13:02


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

F1 2024: Az időjárás is beleszólhat a Kínai Nagydíj hétvégéjébe
F1 2024: A suzukai tavaszban folytatódik a száguldás
F1 2024: Szeles idő várja a mezőnyt Melbourne-ben