Húsvétra megérkezik a tavasz

Kora tavaszias, bár időnként szeles, kissé csapadékos időre számíthatunk a következő napokban. Húsvétkor melegedés kezdődik.

Mediterrán ciklon hoz szeles időt

Szerdán egy mediterrán ciklon haladhat el hazánktól délre, így ennek hatására sok felhő lesz felettünk, esőre főként az ország déli, délkeleti felén számíthatunk. A szeles időben 7 és 12 fok közötti értékeket mérhetünk a délutáni órákban.

Csütörtökön még lehet egy-egy zápor

Csütörtökön erős, olykor viharos lehet az északias szél, valamint főként a Dunától keletre még kisebb eső, zápor is kialakulhat, máshol egyre többfelé felszakadozik a felhőzet. Délutánra 7-12 fok közé melegszik a levegő. Pénteken már országszerte száraz idő várható többórás napsütéssel. A szél is veszít erejéből. Reggel ismét többfelé fagyhat, délután pedig 9-14 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Kellemes húsvéti idő

Húsvét hétvégén kellemes időben lehet részünk. Szombaton és hétfőn bár több lehet felettünk a felhő, de számottevő csapadék sehol sem várható, míg vasárnap sok-sok napsütés valószínű. Az időnként szeles időben egyre melegebbre, 15 fok körüli, illetve kevéssel 15 fok feletti maximumokra van kilátás, ugyanakkor főként szombat reggel még többfelé fagyhat.

Folyamatosan frissülő előrejelzéseinket nyomon követhetik ITT.

Szerző: Berceli Balázs
Megjelent: 2016.03.20 18:30


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Félhavinál több esőnél járunk néhol
A sarki fény is megjelent a nap végére
Szivárványtengerben úsztunk