Újra bővült csapatunk

Remek hírünk van: novembertől újabb meteorológus erősíti az Időkép csapatát.

Talán már több embernek is feltűnt, hogy Dóra, Rita, Gergő és Balázs mellett egy új név is felbukkant a prognózisok, hírek mellett - ez pedig annak köszönhető, hogy ismét egy meteorológussal bővült az Időkép csapata: Varga Sándorral, akinek bemutatkozását az alábbiakban olvashatjuk.

"A kárpátaljai Nagydobronyban születtem, a légköri jelenségek iránti érdeklődésem már általános iskolás koromban megjelent. Lelkesedésem megnyilvánulásaként naplót vezettem, melyben lejegyeztem a napi hőmérsékletet, a szelet, valamint az időjárás jellegét is. Tanulmányoztam a fronttérképeket, megismerkedtem az alapvető felhőtípusokkal, melyekről nap mint nap próbáltam minél látványosabb fotókat készíteni. Hamar megszületett a döntés: meteorológus szeretnék lenni.

Az érettségi megszerzése után Debrecenben végeztem el az alapképzést, majd az Eötvös Loránd Tudományegyetemen a meteorológus mesterképzést. A meteorológia iránti lelkesedésem a mai napig töretlen, igyekszem minél jobb meteorológussá válni.  Nagy örömmel csatlakozom az Időkép csapatához, mivel ez egy egyedülálló lehetőség számomra: összekapcsolhatom a munkát a hobbimmal."

Ezentúl kedves Olvasóink tehát hozzá is fordulhatnak szakmai kérdésekkel, mi pedig bízunk benne, hogy örömét leli majd a munkájában, tovább színesítve az Időkép munkásságát. :)

Szerző: Időkép
Megjelent: 2016.11.17 12:12


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

20 éves az Időkép
Mik történtek még 2004-ben, amikor az Időkép elindult?
Porvihar észlelés és figyelmeztetés az új appban