Újjáéled a VV-Klip

Érzések címmel a ViharVadász-klip utódjaként szolgáló, rövidfilmekből álló sorozatot indít portálunk. Tekintse meg az első részt!

Nem sok olyan dolog van a világon, ami annyira változatos, sokszínű, dinamikus, mint az időjárás. Hol szívfacsaróan szép, haragos, hol pusztító, rejtélyes, melankolikus, dühöngő, kiszámíthatatlan, gyönyörű jelenségeket produkáló, varázslatos és kaotikus rendszer. 

Mást-mást enged látni magából, de szinte mindenkire így vagy úgy igen nagy hatással tud lenni. Emlékezzünk csak azokra az éjszakákra, nappalokra, élményekre, amiket az ablak mellett töltöttünk, éltünk át.  

A távoli villámlások rejtélyes fényeire, vagy félve a takaró alá bújva a recsegő dörgésektől összerezzenve megélt pillanatokra, a naplementében gyönyörködve eltöltött időre, a szivárvány mértani pontosságú színpompás körívének látványára, a kavargó sötét fellegeket szemlélve alázattal és eltörpülve eme dühöngő erő árnyékában. 

Mini sorozatunkkal ezen érzéseket szeretnénk átadni nézőinknek, amennyire lehet, így egy monitor képernyőjén át. Mindegyik kis klip a hangulattal összhangban zenei aláfestést is kap, így érdemes bekapcsolnunk hangszóróinkat, felvennünk fülhallgatónkat.  

Fogadják szeretettel első klipsorozatunk első részét!

Külön köszönet Molnár Imrének, akinél a Balatonboglári kamerák működnek (amikor éppen nem romlik el semmi;) és aki mindig, midendenben segített nekünk önzetlenül, bármit is kértünk az általa gondozott vízparti nyaraló partján. Tőle közvetítethettük az első, igazán nagy nézettségű élő Tv-adásunkat is, még a nyár elején. Köszönjük!

Az Időkép Csapata

Szerző: Nagy Márk
Megjelent: 2009.10.11 22:09


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

ViharVadász klip 2006
Éreznek a növények? A levelek féltve őrzött titkai
Átvonult a hidegfront