Új elvihető tartalom

2 napos, választható regionális előrejelzés, a legfrissebb hírek, aktuális időjárási információk. Saját blogba beépíthető dobozunk szabadon elvihető!

Új elemmel bővül mától a szabadon elvihető tartalmaink sora; a kisméretű, áttekintő térképeken kívül most már tetszőleges régióra kiválasztható, 2 napos előrejelzést tartalmazó és a legfrissebb híreket, egyéb releváns időjárási információkat egyaránt kínáló dobozunk is beépíthető tetszőleges, saját, külső honlapokba.

Szintén újdonság, hogy az új modul iframe alapú (akárcsak a legnépszerűbb közösségi oldalak beépülő dobozai), ami lehetőséget nyújt a tartalom dinamikus frissülésére - ha az időjárási helyzet azt indokolja.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy - például - időjárási szempontból kevésbé eseménydús időszakokban két legfrissebb cikkünk fogalalja el az előrejelzés alatti felületet; ha azonban váratlan esemény történik, akkor ez a tartalom dinamikusan megváltozhat.

Az új tartalom lehet például rövid kivonat a Percről percre rovatunkból (ha élő közvetítésünk aktív); vagy egy jelzés, hogy bekapcsoltuk az Időkép saját radarjait, villámlokalizációs hálózatát és azok képe nyilvánosan elérhető; ha pedig még ennél is extrémebb esemény történik ("Breaking news": meteor-becsapódás, tornádó, stb), akkor azt kiemelten tudjuk jelezni más honlapokat böngésző olvasóink számára. 

Reméljük, sok blogtulajdonos él majd ezzel a lehetőséggel, és azt is, hogy olvasóink hasznosnak tartják majd apró újításunkat (bárhonnan kattintanak is át hozzánk). A modul, és annak felhasználási feltételei (valamint a technikailag szükséges kód) megtalálható Elvihető tartalmak aloldalunkon. Köszönjük!

Szerző: Időkép
Megjelent: 2013.02.18 20:08


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Bemutatták a harmadik generációs meteorológiai műhold képeit
Időkép térképünk immár a jövőbe is tekerhető
SMS riasztás - verifikáció