Élőben a TV2-n

Áprilistól az Időkép a TV2 meteorológiai partnere. A csatorna a megújult időjárásjelentéseken túl időképes tartalmakkal is jelentkezik.

Együttműködési megállapodást kötött a TV2 és az Időkép. A partnerségnek köszönhetően a csatorna időjárás-jelentése arculatában és tartalmilag is megújul. 2012 áprilisától az Időkép szolgáltatja az előrejelzéseket, míg cseh partnercégünk, a Meteopress az időjárás-jelentés grafikai megjelenítését biztosítja.

Az új típusú partnerkapcsolat túlmutat az egyszerű meteorológiai adatszolgáltatáson: olvasóink viharos, szélsőséges időjárási helyzeteket bemutató képei a naponta átlagosan háromszázezer olvasót kiszolgáló portálunk mellett a csatorna műsorain is rendszeresen bemutatásra kerülnek.

A TV2 az Időképpel karöltve a hazai televíziók közül így elsőként enged teret időjárás-jelentésében a közösségi megfigyeléseknek, még inkább elősegítve ezzel a friss időjárási információk terjedését. Emellett a jövőben a TV2 más hírműsoraiban is találkozhattok majd időjárással kapcsolatos beszámolókkal, többek között az Időkép által a nyári zivatarszezonban készített élő közvetítésekkel a viharok közvetlen közeléből.

A megújult időjárás-jelentés elsőként ma lesz látható.

Tartsatok velünk az idei viharszezonban is!

Az Időkép csapata
2012. április 5.

Szerző: Időkép
Megjelent: 2012.04.05 12:13


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

20 éves az Időkép
Mik történtek még 2004-ben, amikor az Időkép elindult?
Bemutatták a harmadik generációs meteorológiai műhold képeit