Olcsóbb lesz az SMS riasztás

3, 6 és 12 hónapos kedvezményes csomagokkal jelentkezünk, a kényelmesebb ügyintézés érdekében is.

A tavaly nyár végén indított SMS riasztási szolgáltatásunkat több százan rendelték meg. Ezúton is köszönjük a bizalmat. Mint azt írtuk, ez jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy idén március 31-én nemzetközi partnerünkkel, a Meteopress.cz-vel közösen saját radart tudtunk telepíteni Budapesten (és Prágában). Természetesen egyetlen mini-radar nem elég Magyarország belátásához; legalább 8-10 ilyen érzékelőre lesz szükség hazánk egészének lefedéséhez. Ha SMS riasztásunk bevételeit jelentős részben továbbra is erre tudjuk fordítani, akkor ez a vártnál jóval hamarabb sikerülhet.

Költséghatékonyság megrendelőink számára is

Sokan kérték előfizetőink közül, hogy racionalizáljuk az előfizetési rendszert, és hogy ne kelljen 1000 Ft-os összegek számláival és csekkjeivel/átutalásaival havonta külön-külön foglalkozni. Partnereink fél és egy éves előfizetéseket javasoltak, ami talán túl nagy ugrás lett volna, ezért úgy döntöttünk, hogy 3 hónapos opciót mindenképpen fenntartjuk azok számára, akik csak ki szeretnék próbálni a szolgáltatást, de még nem biztosak a hosszabb távú megrendelésben.

Mivel ez az Időkép számára is költségcsökkenéssel jár (hiszen nem kell havonta több ezer oldalnyi számlát és csekket nyomtatni, majd külön-külön postázni), így lehetőség nyílik olcsóbb, kedvezményes csomagok kialakítására is. Az új csomagok közül a 3 hónapos kb. 10%-al, a féléves 20%-al, míg az egész éves mintegy 30%-al lett így olcsóbb, mint havonta, külön-külön fizetve.

Ezzel együtt az 1 hónapos előfizetés megszűnik, amelyről e-mailben értesítjük valamennyi előfizetőnket is.

Az új SMS riasztási csomagok

Újdonság, hogy előfizetőink szabadon választhatnak, hogy csekken, vagy átutalással szerenék-e feltölteni virtuális "egyenlegüket", amely havonta maximum 30 SMS küldését foglalja magában. Fontos viszont, hogy mindneki választásának megfelelően egyenlítse ki a számlát, különben automatikus rendszerünk nem tudja majd párosítani a visszaigazolásokat!

Előfizetőink áprilistól a következő opciók közül választhatnak:

3 hónapos előfizetés 3490 Ft (kb. 10% kedvezmény)
6 hónapos előfizetés 5990 Ft (kb. 20% kedvezmény)
12 hónapos előfizetés 9900 Ft (kb. 30% kedezmény)

Ügyfélszolgálat, egyéni kérdések

Telefonos ügyfélszolgálatunk 10 és 18 óra között áll egyéni ügyfeleink rendelkezésére. Kérjük azonban, hogy a díjcsomag-, illetve átutalásos ill. csekken történő befizetési igény választását mindenképpen írásos formában (e-mail) küldjék el számunkra, hogy elkerülhetőek legyenek az esetleges félreértések. Céges, ill. több telefonra történő megrendelés igénye esetén mindenképpen javasoljuk az előzetes, telefonon történő személyes egyezetést munkatársainkkal.

Extra szolgáltatások

Várhatóan 2011-től előfizetőink mobiltelefon, illetve PDA-juk segítségével bármikor elérhetik majd saját környezetük nagy felbontású, percenként frissülő radarképét és villámtérképét - függeltenül attó, hogy az Időkép nyilvános oldalán ki tudjuk-e szologálni több százezer nézőnket eseménydús helyzetekben.Tervezzük azt is, hogy - ha az előfizetéshez kapcsolódó  telefonban van beépített GPS - ott a riasztás helyszínét automatikusan, mozgás közben is felismeri majd a rendszer, folytonosan nyomon követve azt (ha arra előfizetőnk ideiglenes, vagy állandó engedélyt és hozzájárulást ad az Időkép, ill. riasztási rendszerünk számára). Másképp fogalmazva, akár az autópályán haladva, akár vitorlázás/repülés közben is működik majd a riasztási rendszer, bárhol vagyunk éppen, és bárhová tartunk is az országban. 

Reméljük, a változások és kedvezmények, tevezett többletszolgáltatások elnyerik nézőink, előfizetőink tetszését és (szerk.alatt).

2010. április 6.
Időkép.hu

 

Szerző: Időkép
Megjelent: 2010.04.05 19:56


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Ónos eső esett északon és a Tiszánál
Koripálya alakult a középső tájakon szerda reggel
Csúszott északkelet - másodfokú riasztást adtak ki