Nyárindító fejlesztések

Megújul nyitólapunkon látható előrejelzésünk, a Mit vegyek fel holnap? rovatunk és műholdképünk is.

A nyár beköszöntése mindig vérpezsdítő, friss kalandokkal kecsegtet, ezért úgy gondoltuk, mi is meglepjük Olvasóinkat és Észlelőinket néhány új, egészen egyedi fejlesztéssel.

Újítások a főoldalon és az előrejelzési rovatunkban

Az egyikkel egyből a főoldalra érkezve találkozhatunk. Úgy éreztük, sokak számára hasznos lenne egy könnyen, gyorsan áttekinthető, a 7 napnál hosszabb időszakot átölelő előrejelzés, így a 12 napos időtáv mellett döntöttünk, melyben a korábbihoz hasonlóan továbbra is maximum- és minimum-hőmérsékleti értékekkel, égkép előrejelzésekkel, illetve a szignifikáns időjárási események, népi hagyományok megjelenésével szembesülhetünk. Emellett továbbra is elérhető marad 30 napos, illetve regionális előrejelzésünk, így mindenki kedvére válogathat, hogy melyikkel szeretne találkozni a nyitólapon.

A Mit vegyek fel? című rovatunkban korábban szereplő névtelen figurákat azonban élő, mosolygós emberekről készült képek váltják fel, hogy a korai órákban munkába induló, homályos tekintettel tükörbe pillantó Hölgyeknek és Uraknak könnyebb dolguk legyen az aznapi, illetve másnapi öltözék kiválasztásában. Így gyorsan megtudhatjuk, hogy szükség lesz-e aznap esernyőre vagy elegendő egy lenge ruha, netán réteges öltözék a legcélszerűbb az adott időjárási helyzetben.

A fotózás során nyújtott segítségért és kitartó munkáért a következő embereknek szeretnénk ezúton is köszönetet mondani: 

- Spiller Károlynak, valamint Andrássy Áronnak, azaz a Videoportfolio.hu csapatának a színfalak mögött elkészült werkfilm megalkotásáért; 

- Turjányi Tuzson rendezvényfotósnak az előrejelzési rovatban ezentúl nap mint nap megjelenő fényképek elkészítéséért;

- Délity Kitti stylistnak, aki segített modelleinknek összeválogatni a Promod kollekciójának darabjait, illetve Bellák Réka sminkesnek és Lengyel Zsanett fodrásznak, hogy még szebbé varázsolták délutánunkat;

- Bíró Balázsnak és a Prime Studionak, hogy megfelelő helyszínt biztosítottak a fotózáshoz;

- és végül, de nem utolsó sorban modelljeinknek, akik mostantól minden nap friss tanácsokkal segítenek dönteni olvasóinknak az öltözésben.

Megújult műhold aloldalunk is

Fiatalkorunk álma, hogy űrhajós legyen és a magasból szemlélhesse a földi eseményeket, nos, ha ezt az álmot nem is teljesíthetjük, a meterorológiai műholdak felvételeinek felhasználásval készült fejlesztésünkön ugyanúgy figyelemmel követhetjük bolygónk időjárását.

A műholdkép aloldalon az Időkép saját fejlesztésű, predikciós videóján pillanatok alatt szemügyre vehetjük, hogy hazánk felett éppen 10 km-es magasságig feltornyosuló zivatarfelhők vagy borongós esőfelhők vannak-e, de ugyanúgy kivehetők télen a havas területek, ősszel a megrekedt ködpárnák is.

Mint ahogy korábban is, most is várjuk fejlesztéseinkkel kapcsolatos véleményüket, észreveteleiket. Köszönjük!

Az Időkép csapata
2012. június 1.

Szerző: Időkép
Megjelent: 2012.05.31 21:15


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Szerdáig marad a kora nyár, szép időben majálisozhatunk
Egyre melegebb idő jön hétvégén
Jövő hét végétől térhet vissza a meleg