Nyári idő elszórt záporokkal

A következő napok sem hoznak lényeges változást időjárásunkban, csupán egy-egy frissítő zápor színesítheti a szeptemberi nyarat.

Vasárnap és a jövő hét első felében is sok napsütésre számíthatunk, és továbbra is sokfelé mérhetünk majd a délutáni órákban 29-32 fok körüli maximumokat. Leghamarabb csütörtök magasságában hozhat a feltámadó északkeleti szél felfrissülést az északi-északkeleti tájakra, de ekkor is még 24-25 fok körüli értékekre számíthatunk majd ezen tájegységeinken, míg máshol továbbra is 28-30 fok körül alakulhat a csúcshőmérséklet.

Lőrincz Edit fotója, köszönjük!

Frissítő záporok a 30 fokban

Vasárnaptól időnként egy-egy frissítő zápor, esetleg gyenge zivatar kialakulhat a délutáni órákban, de nem ez lesz a jellemző az országban. A hét utolsó napján a nyugati és az északkeleti tájak kivételével fordulhat elő néhol egy-egy futó zápor, zivatar. Hétfőn az északkeleti tájakat leszámítva elszórtan, míg kedden délen, délkeleten jöhet helyenként frissítő zápor, esetleg egy-egy zivatar, majd szerdán és csütörtökön csak kis eséllyel lehet frissítő nyári csapadék.

Még mindig strandolhatunk

Összességében tovább tart a szeptemberi nyár, mely alkalmas még mindig strandolásra, szabadtéri programokra.

Folyamatosan frissülő előrejelzéseinket nyomon követhetik ITT.

Szerző: Berceli Balázs
Megjelent: 2016.09.10 18:59


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Alapos útmosás, jégeső kíséri a zivatarokat
Délnyugaton csak 15, északkeleten 27 fok lesz holnap
Viharosra fordul az idő