Milyen időjárás várja a szurkolókat a második Eb-meccsünk alatt?

Szerda délután várhatóan ismét nagyon sokan fogják szabadtéri kivetítők előtt követni a fociválogatottunk meccsét.

Szerdán 18 órakor lép ismét pályára a magyar férfi labdarúgó-válogatott a 2024-es Európa-bajnokságon, ezúttal Stuttgartban, Németország válogatottja ellen. Itthon több városunkban várják szurkolói zónák a labdarúgás kedvelőit, így sok helyen szerveznek ismét közös szurkolást a szabadban.

Milyen időjárásra számíthatnak a szurkolók?

Szerda délután és kora este csak helyenként lesz kevés felhő az égen hazánk fölött, többfelé derült időre számíthatunk, csapadék sehol sem várható. A déli-délnyugati szelet viszont sokfelé kísérhetik élénk, helyenként erős lökések, de estére szinte mindenhol mérséklődik a légmozgás. Nagyon meleg lesz, délután a legmelegebb órákban 32-38 fokot mutatnak majd a hőmérők, és kora este is még 28-33 fokra számíthatunk országszerte.

Nagy lesz a hőség | Fotó: Berceli Balázs

Stuttgartban viszont más lesz a helyzet, ott szerda délután gyakran megnövekszik majd a gomolyfelhőzet, és időnként záporok, zivatarok kialakulására is számítani kell. Az északnyugati szelet élénk lökések kísérhetik. Délután 25-27 fok körül alakul a legmagasabb hőmérséklet, de a meccs kezdetekor már csak 21-23 fokot mutathatnak a hőmérők, és a páratartalom is magas lesz.

Folyatamosan frissülő hazai előrejelzéseink nyomon követhetők itt, a Stuttgartra vonatkozó előrejelzések pedig a https://www.idokep.eu/idojaras/stuttgart aloldalunkon érhetőek el. Illetve mobilos alkalamazásunkban Androidra és iOS-re is adott régiókra, városokra bontva megtalálhatóak a friss előrejelzések.

Borítókép: Illusztráció

Időjárással kapcsolatban szívesen várjuk képeiteket, sztorijaitokat.


Hol nézed a meccset?

◎ Otthon, a hűvös lakásban

◎ Társasággal, de nem a szabadban

◎ Szabatéren

◎ Nem nézem a meccset

Szerző: Berceli Balázs
Megjelent: 2024.06.17 13:54


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Hétvégétől visszatér a kánikula
F1 2024: Kellemetlen időjárás várja a mezőnyt Silverstone-ban
Hőségmentes napokkal folytatódik a nyár