Megújult Időkép térképünk

Az új térkép nagyítható, az észlelések pedig élőben, azonnal megjelennek!

Időkép térképünk sokszor talán az egyik legkönnyebben átlátható megjelenítést biztosítja hazánk aktuális időjárási viszonyainak, mely ezúttal egy új hasznos funkcióval bővült. A térkép nagyíthatóvá vált, így akár egy lokális időjárási jelenséget is nyomon tudunk követni, ugyanis az ilyenkor megszaporodó észlelések nem tudják fedni, eltakarni egymást. A frissen érkezett jelzések azonnal, élőben "pottyannak" rá mostantól térképünkre.

Mostantól élőben frissülő és nagyítható Időkép

Egy bizonyos nagyítási szint felett az összes beérkező észlelés meg tud jelenni egyszerre, így látni fogjuk - különösen a főváros térségében -, hogy mely kerületeket érinthetett jégeső vagy esetleg hullik-e a hó lakhelyünktől néhány utcával odébb.

A december 20-ai jégesős zivatar az új Időkép térképen

Hosszú fejlesztéssel és teszteléssel telt hetek után szombat este élesedett új rendszerünk, ezúton is köszönjük észlelőinknek a beküldött információkat, helyzetkép értékeléseket, képeket, reméljük ezen fejlesztéssel elő tudjuk segíteni mindenki számára a könnyű, hasznos és gyors tájékozódást időjárásunk eme szeszélyes korában is. 

Szerző: Időkép
Megjelent: 2014.12.20 19:46


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Elindult a pollenszezon
20 éves az Időkép
Mik történtek még 2004-ben, amikor az Időkép elindult?