Megújult névadó térképünk

Mától új égkép ikonokkal érhető el az aktuális égképet mutató Időkép térképünk, könnyebben lehet észlelni is.

Közeleg a december, vele együtt Mikulás napja és karácsony is, amely legtöbbször sok meglepetést hoz az emberek életébe. Az Időkép csapata azonban már most megajándékozza olvasóit, észlelőit egy újítással: méghozzá névadó térképünk, az Időkép térkép megváltoztatásával.

HD-felbontású, új Időkép térkép

Mostantól a korábbinál jóval nagyobb, HD-felbontásban lesz elérhető oldalunkon az éppen aktuális égképeket mutató, percenkénti frissítésű térképünk: az új méret a korábbi kétszerese, egészen pontosan 1680x1200-as felbontású. Emellett az ikonok is új ruhát öltöttek: a korábbi, felhőzetet szimbolizáló égkép-ikonok mintegy 3 év után kaptak új kinézetet. Az Időkép térkép hátterén ráadásul feltüntetésre kerültek a főbb utak, illetve számos nagyobb városunk is.

A frissítés természetesen a különböző mobil-alkalmazásainkon is elérhető lesz, az iPhone+iPad applikációjában már működik, hamarosan az Időkép androidos applikációjában is működni fog - az új megjelenés tehát a telefonokról is egyből elérhetővé válik.

Észlelés beküldése a főoldalról

És hogy könnyebb legyen az észlelés, regisztrált felhasználóink ezentúl egyből a főoldalról is beküldhetik, hogy éppen milyen felhőzet borítja felettük az égboltot, eső áztatja-e a földeket vagy hópihék szállingóznak-e alá a magasból. A főoldalról beérkező észlelések természetesen - a többihez hasonlóan - az Időkép térképen (a soron következő frissítést követően) egyből meg fognak jelenni.

Reméljük, hogy legújabb fejlesztésünk elnyeri olvasóink, észlelőink tetszését; észrevételeiket, hozzászólásaikat ezúttal is örömmel fogadjuk!

Az Időkép csapata

Budapest, 2012. november 28.

Szerző: Időkép
Megjelent: 2012.11.30 19:45


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

20 éves az Időkép
Mik történtek még 2004-ben, amikor az Időkép elindult?
Bemutatták a harmadik generációs meteorológiai műhold képeit