Legyen személyes naptárad előrejelzésünk!

Legyen az születésnap, koncert, grillparty vagy a esküvőd, a jeles napokat nyilván tarthatod 12 és 21 napos előrejelzésünkben. Próbáld ki!

Újabb praktikus és igen hasznos fejlesztéssel kedveskedünk nézőinknek - mostantól bárki bejelölheti a számára fontos események napjait 12 és 21 napos előrejelzéseink felületein.

Az események színes, "emlékeztető cetliként" tűzhetőek a dátumokra, akár egyszerre több napra is; így senki sem felejtheti el a felkészülést akár gyönyörű, verőfényes időre ébredhet aznap, akár nem; ha pedig mégsem kényeztetnének el minket a kérdéses dátumon az égiek, akkor az eső elől menekülve fedett térre szervezheti át az aktuális programját.

Ehhez nem kell mást tennünk, mint a főoldalon (vagy az előrejelzés oldalon) a választott nap fejlécére kattintani és megadni egy emlékeztető szöveget.

Fontos tudni, hogy ez a hasznos kis újítás - bár belépés nélkül is elérhető - böngésző programunk "sütijeit" használja, így azok a gyorsítótár törlésével elveszhetnek; mindemellett előny viszont, hogy ha több helyen is használni kívánjuk a funkciót, lehetőség van arra, hogy pl. a munkahelyünkön teljesen más eseményeket engedjünk megjeleníteni, mint otthon.

Később természetesen tervezzük továbbfejleszteni is a funkciót; mégis reméljük, nézőink számára addig is érdekes és hasznos újításként szolgál majd mindenki számára.

Várjuk látogatóink javaslatait, észrevételeit, visszajelzését - köszönjük!

Szerző: Időkép
Megjelent: 2012.09.26 22:24


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

20 éves az Időkép
Mik történtek még 2004-ben, amikor az Időkép elindult?
Bemutatták a harmadik generációs meteorológiai műhold képeit