Tuba Dorogon

Várpalotán jégesővel vonult át a zivatar, olvasónk le is filmezte. Budapesten is esett. Dorogon tubát fotóztak.

Szivárványos este több helyen (20:55): A zivatarok már mindenhol elültek, leginkább intenzív csapadék és kisméretű jég kísérte azokat. A késő délutáni, esti órákban több észlelőnk is szivárványt figyelt meg. Farkas Gergely és Anetty0727 fotói Sajónémetiből és Ózdról, köszönjük!

A Tisza felé tartanak a viharok (17:20): A Cegléd-Füzesabony-Miskolc vonalon járnak jelenleg a zivatarok, haladnak tovább keletre, a Tisza irányába. A legerősebb villámtevékenység jelenleg a Tisza-tónál érzékelhető.

Aszódon is jégeső hullott (16:29): Jégeső kísérte zivatar vonult át a Pest megyei Aszód fölött. Szászi Nina meg is örökítette a jelenséget. Köszönjük a fotókat!

Újabb fotók a dorogi tubáról (15:06): Zsolt nevű felhasználónk Facebook oldalunkra töltötte fel az alábbi fotókat, köszönjük!

A budapesti zivatar képekben (14:52): Piros76 nevű észlelőnk és munkatársunk fotói, köszönjük szépen!

Tuba Dorogon (14:10): Szabó Dávid Facebook profilunkra töltötte fel az alábbi képet, melyen jól kivehető az alányúló felhőtölcsér.

Budapesten és Székesfehérváron is eshet nemsokára (13:44): Egy-egy cella épp a főváros és Fejér megye székhelye felé tart. Radarképünk itt követhető.

Jégeső Várpalotán (13:42): Várpalotán fél 2 körül vonult át az első szerdai zivatar, ArralSzemben nevű olvasónk a borsónyi jeget hozó vihart megörökítette:

Cikkünk folyamatosan frissül.

Szerző: Időkép
Megjelent: 2013.05.22 13:41


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

60-nál is több tornádó csapott le pénteken az USA-ban
Hó és jég, reggel dér fehérített
Hidegfront szakítja meg a melegedést