Keressük halloween legjobb fotóját

Lehet rémisztő, lehet ijesztő, lehet humoros, lehet félelmetes, lehet sejtelmes, csak legyen valami köze az időjáráshoz.

Halloween ünnepe még mindig nagyon megosztó itthon, de egyre több helyen szerveznek a gyerekeknek ún. csokit vagy csalunk játékot, amikor is a gyerekek útra kelnek, hogy sorra járják a házakat, abban reménykedve, hogy jelmezük dícséreteként némi cukorkát vagy csokit kapjanak a lakóktól.

De nagyon sokan faragnak tököt is, ki vicces, ki rémisztő arcot varázsol e narancssárga, kerekded növényre - van ahol pókok vagy épp denevérek sokasága lepi el a házfalat.

A ködös időben igazán sejtelmes felvételeket lehet készíteni, így aztán játékot hirdetünk: 

keressük halloween legjobb fotóját.

Lefotóztál egy denevért a ködben? Faragtál egy mókás tököt? Pókháló lobog a szemed előtt az esti fényben? Küldd el nekünk!

A fotópályázatra beérkező felvételeket Képtárunkba várjuk, az ún. Halloween albumba.

A nyertes a legtöbb szavazatot kapott képek készítői közül fog kikerülni, melyet az Időkép szerkesztősége választ ki. Mindenki csak és kizárólag saját készítésű fotókkal indulhat a játékban.

Lehet rémisztő, lehet ijesztő, lehet humoros, lehet félelmetes, lehet sejtelmes, csak legyen valami köze az időjáráshoz. Hajrá!

Beküldési határidő: 2022. október 31. éjfél

Borítókép: Cecegabo

Szerző: Időkép
Megjelent: 2022.10.30 15:28


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Lássuk, hogy kik nyertek még fotópályázatunkon
Fotópályázat: jöjjön az újabb öt nyertes
Lássuk fotópályázatunk újabb nyerteseit