Kipróbálták a szirénákat is

A mai napra az egész ország a katasztrófavédelmi gyakorlat szereplőjévé válik, kövesse Ön is figyelemmel.

18:04: Véget ért a próba. A szirénák csak morgató módban üzemeltek, valójában sokkal hangosabbak is tudnak lenni.

18:00: E pillanatban megszólaltak a szirénák. Továbbra is csak gyakorlat, nincs baj!

16:30: ADÁSUNKAT MEGSZAKÍTJUK! ADÁSUNKAT MEGSZAKÍTJUK! FIGYELEM! RIASZTÁS! FIGYELEM! RIASZTÁS!

A katasztrófavédelem gyakorlat céljából felhívja a polgári védelmi szolgálatot teljesítő gyorsreagálású egységek állományát, hogy a lehető leghamarabb, de legkésőbb 8 órán belül jelentkezzenek a helyi tűzoltóparancsnokságon, vagy a kijelölt megalakítási helyen! Kérjük hozzák magukkal személyi igazolványukat, lakcímkártyájukat és eredeti TAJ kártyájukat is! Mivel ez egy gyakorlat, a munkaviszonyban álló beosztottak csak a munkaidejükön kívüli időpontban jelenjenek meg!

10:30: Önök a katasztrófavédelem újabb próbariasztását látják. Ez továbbra is egy katasztrófavédelmi gyakorlat! Gyakorlatunk forgatókönyve egy, a valósággal teljes mértékben megegyező helyzetre épül, de kitalált helyszíneken.

Az Oberon mesterséges hold lezuhanását követően Otoh Gunga városok után Coruscant is lakatlanná vált. Az esemény továbbra sem érinti közvetlenül Magyarországot. A ténylegesen meghirdetett önkéntes véradáson rendkívül nagy számban jelentek meg a segíteni akaró emberek. Ezért mindenkinek megköszönjük a tevékeny részvételét, de jelenleg további véradóra nincs szükség. Kérjük a mai napon többen ne menjenek vért adni. Legközelebb november 27-én, a Véradók Napja alkalmából nyílik lehetőség országszerte az önkéntes véradásra.

08:30: Önök a katasztrófavédelem próbariasztását látják. Ez egy katasztrófavédelmi gyakorlat! Gyakorlatunk forgatókönyve egy, a valósággal teljes mértékben megegyező helyzetre épül, de kitalált helyszíneken.

A Középső Peremvidéken ismeretlen okok miatt lezuhant az Oberon mesterséges hold. Súlyos károk keletkeztek Otoh Gunga városban, megszűnt az áramellátás és az ivóvíz-szolgáltatás, nincs internet és nincs elegendő midiklorián. A helybéli lakosok tömegesen megindultak a sértetlenül maradt Coruscantba, ahol már az összes kórház megtelt. Az esemény fizikai jellemzői miatt Magyarországon nincs szükség óvintézkedésekre, ugyanakkor ténylegesen önkéntes véradási akcióra hívjuk fel a 18 és 60 év közötti lakosokat! Jelentkezni lehet egész nap az Országos Vérellátó Szolgálat intézményeiben. Kérjük hozza magával személyi igazolványát, lakcímkártyáját és eredeti TAJ kártyáját.

Amennyiben a katasztrófavédelmi gyakorlat miatt szeretteikkel, családtagjaikkal, barátaikkal feltétlenül kapcsolatba akarnak lépni, erre a célra csak az SMS küldést használják! Katasztrófák esetén telefonhívásaikkal blokkolják a hálózatot, ezáltal akadályozzák a készenléti szolgálatok tevékenységét! Közlemény vége.

Szerző: Időkép
Megjelent: 2011.11.21 13:31


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Fekete füstfelhő gomolygott Csepel fölött
Kigyulladt egy hulladéklerakó Ceglédnél
Egész éjjel oltották a soroksári tüzet (videó)