Irány a Balaton fővárosa

Kikapcsolódás és kellemes meglepetések várják a Hotel Helikonban, Keszthelyen.

Sorra dőlnek meg Magyarországon a melegrekordok! Aki csak teheti, a vízparton vagy a strandokon hűsöl. Így van ez a Balaton fővárosában, Keszthelyen is, de sokszor a 40 fokos hőségben még ez sem elég. 

Nyaraljon Ön is velünk!

Az elmúlt 1 héten családommal Keszthelyen nyaraltunk. A város csodaszép, főként mióta átadták a főteret és a Hotel Helikon mellett lévő parkot és játszóteret. 

 

 

Sokat nyaraltunk itt korábban is, de ilyen meleg még sose volt. A szálloda személyzete nagyon kedves volt.

Már érkezéskor megkínáltak bennünket hideg ásványvízzel és a strandszigeten is folyamatosan biztosították a hideg vizet és üdítőt a vendégek számára. Ez a figyelmesség nagyon jól esett nekem és gyermekeimnek is, akik imádták az ingyen vízibiciklizést, csónakázást és az ugrálást a vízen úszó játékon, (amit nem is tudom hogy nevezzek de egy igazán jó kis találmány).

Az ételek finomak voltak és minden este volt hideg gyümölcsleves, ami mindannyiunkat felfrissített. A szállodát mindenkinek ajánlani tudom, aki egy kellemes és családias hangulatban szeretné tölteni a nyaralását. Továbbá aki ellátogat a Hotel Helikonba, kóstolja meg a limonádét, mert kivételesen finom!

Mi csak ajánlani tudjuk!

Hotel Helikon ***

8360 Keszthely, Balatonpart 5.

Tel: (83) 889 600, Fax: (83) 889 609

E-mail:reservation@hotelhelikon.hu

Web:www.hotelhelikon.hu

Szerző: Hirdetés
Megjelent: 2012.07.26 19:17


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Rendesen megbillent a Balaton
Ezernyi üvegdarabként hullámzik a balatoni jég (videó)
Így zajlott a Kékszalag futam