Ingyenes mobil értesítések

Nemsokára megújuló applikációnk automatikusan push értesítést küld majd a közelben kialakuló zivatarokról, viharokról, egyéb szignifikáns időjárási eseményekről.

Tizedik születésnapunk alkalmából számos ajándékkal kedveskedünk hűséges észlelőinknek és olvasóinknak, amelyek közül kétségkívül az egyik legfontosabb és - remélhetőleg leghasznosabb - az immár 800 ezerszer letöltött iOS és Android mobil applikációnk funkcióinak jelentős bővítése.

Az újdonságok közül kiemelkedik a várhatón tavasztól elérhető ingyenes, push notification-alapú értesítések küldése abban az esetben, ha a felhasználó környezetében valamilyen heves, szignifikáns időjárási jelenség alakul ki. 

A funkció természetesen opcionális, és testre szabható - így egyedi igényeinknek, illetve választásunknak megfelelően ingyenes figyelemfelhívó értesítést kaphatunk majd arról, ha a közelünkben vihar, zivatar vagy villámlás alakul ki; esetleg heves széllökés volt érzékelhető; ónos eső vagy hótorlasz állhatja utunkat; de akkor is, ha az UV-sugárzás vagy a légszennyezettség kritikus méreteket ölt.

A mobil applikáció és persze weboldalunk az értesítésekkel egyidőben új térképekkel gazdagodik majd - például, ha villámlást érzékelünk, akkor azt rögtön meg is tudjuk majd nézni az Időkép saját villámlokalizációs térképén, illetve saját radarhálózatunk nagy felbontású kivágatain is.

Ez utóbbit - a villámtérképpel együtt - igyekszünk majd a korábbiakban megszokottnál jóval gyakrabban közzétenni, már csak azért is, mert radarhálózatunk bővítéséhez kapcsolódik majd újabb jubileumi meglepetésünk is - részletek hamarosan! 

A heves eseményekre kiküldött push üzeneteket tartalmazó mobil applikációs funkciók tehát folyamatosan kerülnek bevezetésre idén tavasszal, ezért több, technikai okok miatt szükséges frissítés is megjelenik majd a közeljövőben.

Reméljük, nézőink, észlelőink és felhasználóink is hasznosnak találják majd a kibővült funkciókat, illetve megújuló térképkínálatot; várjuk addig is a véleményeket, észrevételeket!

2014. február 2.
Időkép.hu

Szerző: Időkép
Megjelent: 2014.02.02 14:14


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

20 éves az Időkép
Mik történtek még 2004-ben, amikor az Időkép elindult?
Észlelőink már tesztelhetik az új Időképet