Időkép Tablet

Elkészült honlapunk táblagépekre (iPad, Galaxy Tab stb.) optimalizált változata. Radarkép Flash nélkül!

Büszkén jelenthetjük be, hogy Magyarországon az elsők között indítottuk el portálunk táblagépekre optimalizált honlapját, mely a tablet.idokep.hu címen érhető el.

A honlapon megtalálható minden olyan tartalom, mely a www.idokep.hu leggyakrabban felkeresett tartalmai közé tartozik, így előrejelzéseink, legnézettebb térképes tartalmaink, legfrissebb híreink és a Percről percre is olvasható - természetesen utóbbi akkor, ha az a fő portálon is éles.

Sokakat érinthet az a kapcsolódó fejlesztésünk is, hogy az Időkép radarját az imént elkészült oldalon animált gif formátumban tesszük közzé, így azok megtekinthetőek iPhone és iPad készülékeken is.

Előrejelzéseink részét képzi a főoldalon is megtalálható regionális előrejelzés, melynek beépített képessége a felhasználó helyzetét alapul vévő, térségre szóló előrejelzést nyújtása a látogató számára, a folyamatosan utazó olvasóinknak így bátran ajánljuk a "Találja ki hol vagyok!" gomb használatát.

Természetesen táblagépről is lehetővé tettük észlelések beküldését, így mostantól még könnyebb eljuttatni az időjárási megfigyeléseket szerkesztőségünkbe. Szerkesztőségi tapasztalataink alapján az időjárás természetközelisége különösen jól átélhető, ha egy viharvadászat vagy akár egy nyáresti grillsütés során laptop helyett kizárólag egy táblagép segítségével figyeljük és jelentjük az időjárás alakulását az Időképen.

Frissítve: radarképünk mostantól az Időkép Mobilon (m.idokep.hu) is elérhető!

Kellemes időtöltést kívánunk az Időkép Tableten!

Szerző: Szente-Varga Bálint
Megjelent: 2011.06.14 23:59


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Megújult Android appunk
Itt az új iPhone appunk
Teszteld az új iPhone appunkat!