Észlelőink már tesztelhetik az új Időképet

17 éves az Időkép. Aktív észlelőink, automatásaink és webkamerásaink már tesztelhetik a hamarosan érkező új megjelenést.

Nem kevesebb, mint 17 év telt el az Időkép 2004-es indulása óta. Ez már gombócból is sok, szokták mondani és valóban - több mint 7 millió időjárás észleléssel, több mint félmillió fotóval, közel 25 millió órányi webkamera közvetítéssel és két milliárd adatsornyi automata időjárás-adattal segítettétek Ti, hogy minden korábbinál részletesebben és pontosabban megismerhessék látogatóink a pillanatnyi és a várható időjárást.

Elmondhatatlanul hálásak vagyunk, hogy ennyien segítetek építeni a magyar közösségi időjárás-jelentést.

Régi szokásunkat megtartva idén is meglepetéssel készültünk. Elsőként észlelőinknek, webkamerát vagy automatát üzemeltető társainknak biztosítunk lehetőséget arra, hogy kipróbálják, hogy fog kinézni a kis híján 6 év után megújuló Időkép. Az új arculat tervezésénél igyekeztünk a mostani, mindenki számára ismerős megjelenésünk elemeit megtartani, hogy az új környezetben is otthonosan mozoghasson mindenki.

Hangsúlyosabban jelennek meg híreink

Olvasóink többsége már mobil eszközökről keresi fel oldalunkat, így az oldal működése, navigációja és megjelenése az ő szempontjaikat is figyelembe véve lett kialakítva. Gondoltunk természetesen azokra is, akik nagyképernyős eszközről böngészik az oldalt, így térképeink a korábbinál még rugalmasabbak lettek, kicsitől a nagy képernyőig minden eszközön megfelelően skálázódnak.

Az új designt első körben azok próbálhatják ki, akik az alábbiak közül legalább az egyik feltételt teljesítik:

Természetesen nem késő csatlakozni az észlelők közé, a rendszer folyamatosan engedi be azokat, akik menet közben teljesítik a feltételeket.

Nincs más hátra, mint előre,

nézzétek meg új oldalunkat!

Észlelőink már használatba vehetik az új weboldalt

Nagyon köszönjük minden észlelőnknek, automatásunknak, webkamerásunkak és nem utolsó sorban minden olvasónknak, hogy tavaly is velünk tartott. Egyúttal nagyon köszönjük Jankó Gergő és Falcsik Tomi professzionális munkáját. Várjuk ötleteiteket, észrevételeiteket az idei fejlesztésekhez is!

Szerző: Időkép
Megjelent: 2021.01.22 0:35


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

20 éves az Időkép
Mik történtek még 2004-ben, amikor az Időkép elindult?
19 évesek lettünk