Időjárás-állomást Karácsonyra

A december 11-én éjfélig beérkező rendeléseket tudjuk még az ünnepek előtt kiszolgálni. De kiket is lephetnénk meg eme termékekkel?

Egy ajándék éppen annyit ér, amennyi szeretettel kiválasztották.” (Thyde Monnier)

Kiknek is szerezhetnénk örömet egy időjárás-állomással?

Amennyiben szerettünk, barátunk – hogy csak néhány példát említsünk – mániákusan figyeli a felhők mozgását, egy nyári zivatar kipattanásakor fényképezőgépért rohan, ahelyett, hogy védett helyre vonulna, feltehetőleg örülne, ha egy időjárási állomást találna a fa alatt, hogy még pontosabban követhesse az időjárási eseményeket.

Ha baba van a családban, vagy olyan személy, aki érzékenyen reagál a frontok átvonulására, a légköri események változására, szintén hasznos ajándék lehet egy amatőr időjárás-állomás. Szintén meglephető egy ilyen ajándékkal az, akit netán az agrometeorológia foglalkoztat, esetleg nagyobb kerttel, gyümölcsössel is rendelkezik.

Ezúton szeretnénk azonban felhívni kedves vásárlóink figyelmét, hogy aki professzionális WS2350/Otthoni önálló WS vagy valamelyik amatőr időjárás-állomással szeretné meglepni szeretteit karácsonyra, annak javasoljuk, hogy legkésőbb 2009. december 11-ig, azaz péntekig adja le rendelését webáruházunkban. A december 11-ig beérkezett igényeket ugyanis még ki tudjuk elégíteni az ünnepek előtt, a péntek után leadott rendelésekkel kapcsolatban azonban már nem tudjuk garantálni, hogy karácsony előtt megérkeznek.

(A termékeket természetesen csak a raktárkészlet erejéig, a rendelések beérkezésének sorrendjében tudjuk kiszolgálni.)

Ha bármilyen felmerülő kérdésük van, bátran forduljanak ügyfélszolgálatunkhoz telefonon, vagy írjanak a shop@idokep.hu címre!

Köszönjük!

Időkép-Viharvadász Shop

Szerző: Kurunczi Rita
Megjelent: 2009.12.07 0:53


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Nyaldosta, majd szerda reggelre el is öntötte a víz a rakpartot
Káprázatos karácsonyi búcsú
Ismét egy tavaszias karácsony: 18 fok volt délnyugaton