Hóvihar után: hétfő délelőtti helyzetkép

A keleti megyékben még több helyen akadozik az áramellátás, Borsodban járhatatlan útszakaszok is vannak. A vasúti közlekedés már helyreállt.

Hajdú-Biharban még húsz településen (Bakonszeg, Balmazújváros, Berettyóújfalu, Bihardancsháza, Biharnagybajom, Bihartorda, Földes, Hajdúszoboszló, Kaba, Kismacs, Nádudvar, Nagyhát, Nagyhegyes, Nagymacs, Nagyrábé, Püspökladány, Sárrétudvari, Szerep, Telekföld, Tetétlen) akadozik az áramellétás, amit folyamatosan állítanak helyre. Békés és Jász-nagykun-Szolnok megye több településén sem állt még helyre teljesen a szolgáltatás. (MTI)

Még két útszakasz járhatatlan

A havazás és hóátfúvások miatt Gesztely és Újharangod, továbbá Vilmány és Fony között járhatatlan az út. A Taktaharkány és Újharangod, Mezőnagymihály és Gelej, továbbá Köröm és Tiszalúc közötti útszakaszok félpályán járhatók - írja honlapján a Rendőrség.

Szabobakrer0 fotója Gégényből, köszönjük!

Hétfőn üzemkezdettől valamennyi vasútvonalon megindult a menetrendszerű közlekedés. A Budapest–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony, illetve a Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon 20-25 perccel hosszabb menetidővel lehet számolni - tájékoztatott a Mávinform.

Borítókép: Veres László

Szerző: Időkép
Megjelent: 2018.03.19 10:47


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Mediterrán ciklon okoz havazást az Alpokban és az Appenninekben
Vajon látjuk majd az év negyedik teliholdját?
Makacskodik a tél a hegyekben