Horgászoknak

Legújabb fejlesztésünkkel a horgászoknak kedveskedünk. Kapásindex, holdfázis, várható időjárás egy helyen.

Hosszú ideje készülő fejlesztésünk első állomásaként egy új tematikus oldalt vezetünk be a mai napon: méghozzá horgász aloldalunkat. A MOHOSZ adatai szerint több mint 300 ezer regisztrált horgász kíváncsi napról napra a várható fogási esélyekre, illetve időjárásra. A horgászegyesületek száma is meghaladja az ezret - összességében tehát nyugodtan állíthatjuk, hogy a pecázás ott szerepel a legnépszerűbb szabadidős tevékenységek között.

Horgász aloldalunkat tehát nekik ajánlanánk, hiszen itt információt kaphatnak az aktuális és várható időjárási információk mellett az adott napra vonatkozó kapásindexről is: ez talán segítséget nyújthat kora hajnalokon, hogy érdemes-e óriási csomagjainkkal kivonulni pecázni a tópartra. A kapásindexet több tényező, így a várható időjárási paraméterek, valamint a holdfázis figyelembe vételével számítjuk ki.

Kiegészítő információként feltüntetjük még a halak éhségét megfigyelések szerint szintén befolyásoló légnyomás-változást, továbbá a holdfázisokat, a hold- és napkelte, valamint hold- és napnyugta pontos időpontjait és az éppen horgászati tilalom alá eső halak típusait is.

A későbbiekben örömmel várjuk észlelőink, olvasóink horgászással, pecázással kapcsolatos felvételeit is, akik szeretnék az aloldal hangulatképében viszontlátni azt a fogásukat, amikre a legbüszkébbek vagy épp a pecázás alatt megörökített, lemenőben lévő napkorongot, azok feltölthetik fotóikat a Képtárunkban megtalálható Horgászat c. mappába.

A horgászattal kapcsolatos, legfrissebb információkat szakmai partnerünk, a www.facebook.com/fhmag  oldalán találhatják meg.

Ahogyan mindig, ezúton is várjuk olvasóink javaslatait, észrevételeit! Köszönjük!

Szerző: Időkép
Megjelent: 2013.03.06 16:18


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Kevésbé kapnak majd a halak a hétvégén
Fishing&Hunting Magazin