Halloweeni fotópályázat - van egy jó kísérteties képed?

Állati rémisztő képeket várunk, a beküldési határidő október 31. éjfél.

Ahogyan az őszi levelek a földre hullanak és a természet átöltözik sárga, narancs és vörös színekbe, egyre jobban közeledünk halloween éjszakájához is. A rejtélyes ködös reggelek, az árnyékok, melyeket a fák vetnek az egyre gyengülő napfényben és az időjárás szeszélyes mivolta mind-mind hozzáadnak ennek az időszaknak a varázsához.

Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy második alkalommal is meghirdetjük halloweeni fotópályázatunkat, amelyre a természethez és az időjáráshoz kapcsolódó sejtelmes, rejtélyes, szellemes, állatian rémisztő fotóitokat várjuk elsősorban. (Aki kíváncsi a tavalyi fotókra, az itt tudja megnézni.)

A fotópályázat első helyezettje egy családi belépőt nyerhet a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, melyet egy éven keresztül tud majd beváltani.

 tudtad, hogy az állatkert 1866-ban nyitotta meg kapuit?

De az állatállomány már akkor is meglehetősen gazdag volt. Száznál is több faj került bemutatásra, az összes egyed számát pedig a korabeli leírások szerint 300 és 600 közöttire becsülhető. Már ekkor is létezett a Nagy-tó, amely a legrégebb óta létező állatbemutató hely a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Küldj be egy hangulatos fotót és a nyereményjegyekkel megnézheted ezt is!

Milyen képeket várunk elsősorban? Jöjjön néhány ötlet, hogy éppen mi szerepelhetne egy ilyen fotón, de ezek tényleg csak ötletek, a lehetőségek tárháza végtelen!

Beküldési határidő: 2023. október 31. éjfél

A fotópályázatra beérkező felvételeket Képtárunkba várjuk, az ún. Halloween 2023 albumba.

A nyertes a legtöbb szavazatot kapott képek készítői közül fog kikerülni, melyet az Időkép szerkesztősége választ végül. Mindenki csak és kizárólag saját készítésű fotókkal indulhat a játékban.

A szavazás 2023. november 7-én éjfélkor zárul, ezután fogunk csak eredményt hirdetni.

HALLOWEEN 2023 - ebbe az albumba várjuk a fotókat!

Lehet rémisztő, lehet ijesztő, lehet humoros, lehet félelmetes, lehet sejtelmes, csak legyen valami köze az időjáráshoz vagy a természethez. Hajrá!

Borítókép: Spbrigi

Szerző: Nagy-Kurunczi Rita
Megjelent: 2023.10.28 9:28


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Szép kis villámok cikáztak péntek éjjel
Keressük a péntek este legszebb fotóját
Rózsaszín sarki fény táncolt felettünk