Fotópályázatot hirdetünk!

A pályázat témája: Az extrém időjárás és az ember. A felvételeket pénteken éjfélig várjuk, részletek cikkünkben.

Friss (péntek éjfél): A pályázat ezennel lezárult, most már megkérjük a kedves jelentkezőket, hogy ne küldjenek több felvételt.

Eredményhirdetés hétfőn, azaz 2014. május 19-én lesz! A nyertes képeket a Földgömb Magazin Szerkesztőségéből, valamint az Időkép csapatából álló zsűri választja majd ki. A nyerteseket ezt követően értesítjük majd, ettől függetlenül holnap, a Felfedezők Napján megjelenítjük az eddig beérkezett pályaműveket! 

Eredményhirdetés: hétfőn!

Szombaton, azaz 2014. május 17-én immár második alkalommal nyitja meg kapuit a Millenáris Parkban a Felfedezők Napja, partnerünk a Földgömb Magazin, illete a Magyar Földrajzi Társaság szervezésében.

Téma: Az extrém időjárás és az ember 

Idén ugyan a barlangkutatás áll a rendezvény középpontjában, de a fesztiválon biológus, antropológus, klímakutató, vulkanológus, geográfus, régész és még számtalan tudományág kutatói hozzák testközelbe eredményeiket, a terepi kutatás világát. A rendezvényen az Időkép is képviseli magát, bemutatjuk a drónok tudományos használatának széles skáláját, de érdemes átböngészni a részletes programot is.

 

Ez alkalomból hirdetünk fotópályázatot a Földgömb Magazinnal közösen: Az extrém időjárás és az ember c. témakörben várjuk a beérkező műveket. Legyen szó lélegzetelálltó szupercellák, pusztító árhullámok, szélviharok, jégesők és a társadalom kapcsolódási pontjairól - várjuk a fotókat, a témában csak képzeletünk szabhat határt.

Beküldési határidő: 2014. május 16. péntek - éjfél

A fotókat az Időkép Képtárában található Fotópályázat - Felfedezők Napja című albumba várjuk, rövid címükkel, valamint a kép készítőjével, a készítés dátumával együtt.

Egy pályázó legfeljebb 3 fotóval nevezhet

Nyereményeink a következők:

- 3 darab egy éves előfizetés a Földgömb Magazinra

- 3 darab mini időjárás állomás, amely alkalmas a kültéri és beltéri hőmérséklet mérésére

- A legjobb fényképek digitális formában kiállításra kerülnek a Felfedezők Napján, a Millenárison.

- A legszebb fotók az Időkép oldalán is megjelenítésre kerülnek egy külön cikkben, az első 3 helyezett rövid beszámolójával együtt.

A nyertesek részére a rendezvény után postázzuk a nyereményeket.

Szerző: Időkép
Megjelent: 2014.05.12 17:00


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Lássuk, hogy kik nyertek még fotópályázatunkon
Fotópályázat: jöjjön az újabb öt nyertes
Lássuk fotópályázatunk újabb nyerteseit