Fókuszban

Számtalan gyönyörű fotó érkezik minden nap szerkesztőségünkbe - a legszebbeket mostantól nagyképes kiajánlóval köszöntjük főoldalunkon.

Az elmúlt évek során örömmel tapasztaltuk, hogy észlelőink egyre több és több, látványos vagy érdekes, néha lélegzetelállítóan szép vagy különleges fotóval ajándékozták meg szerkesztőségünket és nézőinket. Mostanra közel 50 ezer (!) válogatott felvétel található Képtárunkban, a fotók száma pedig egyre gyorsabban növekszik. (Jobbra lent HeavenMan makrofelvétele, köszönjük!)

Legyen szó időjárásról vagy természetről, tudományos témákról vagy művészi kompozíciókról, emberekről vagy állatokról; természetes vagy mesterséges környezetünk és elemi erők találkozásáról -  ezek mind-mind megtalálhatóak gyűjteményünkben. A legkisebb részletektől a grandiózus tájképekig, hópihétől az éjjeli égboltot betöltő távoli galaxisokig minden méretben és formában, a legváltozatosabb témában kápráztatják el Képtárunk látogatóit az itt összegyűlt felvételek.  

A galériákat nézegetve sokszor az az érzésünk, hogy azok akár nevesebb pályázatokon is díjat nyerhetnének - annak ellenére, hogy legtöbbször nem is profi fotós készítette őket (és éppen ez a lényeg). Újításunkkal az Időkép részéről nekik is szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy megoszthassák a világgal - és persze nézőinkkel - legjobban sikerült felvételeiket. (Lent Kovács Sándor felvétele, köszönjük!)

Főoldalunkon éppen ezért, közvetlenül az égkép-animáció alatt mostantól állandó rovattal jelentkezünk - az utóbbi 24 óra legjobban sikerült 5 fotóját emeljük ki teljes szélességben, melyeket nézőink, olvasóink szavazhatnak be a nagyképes kiajánlóba.

A fotókat természetesen személy szerint, kiemelten köszönjük meg készítőiknek; fontos, hogy ha valaki itt a saját teljes nevét szeretné viszont látni, akkor bejelentkezési adatai között ennek megfelelően töltse ki a "teljes név" mezőt is. (Balra Sandor006 észlelőnk fotója, köszönjük!)

Nézőink pedig - reméljük - az Időkép 9. születésnapján bemutatkozó, jóval letisztultabb, esztétikusabb nyitólapunk nyújtotta élmény mellett szívesebben és gyakrabban böngészik majd Képtárunk többi rovatát is.

Köszönjük tehát minden amatőr és profi fotósunk több tízezer - eddigi - felvételét, reméljük, hogy a jövőben még több és hasonlóan csodálatos felvétellel gazdagodhatunk. Köszönjük!

Szerző: Időkép
Megjelent: 2013.02.04 23:25


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

20 éves az Időkép
Mik történtek még 2004-ben, amikor az Időkép elindult?
Bemutatták a harmadik generációs meteorológiai műhold képeit