Félmilliós Facebook-közösség

Ötszázezer ember kedvel minket a közösségi oldalon, köszönjük! Elindult az idei pollenszezon és a balatoni előrejelzés is.

Nagy öröm érte az elmúlt napokban csapatunkat: Facebook-oldalunk átlépte a félmilliomodik - igen, jól olvasták, az 500 000. lájkolóját - ami azt jelenti, hogy (nagyságrendileg) Magyarország minden 20. emberi kedveli oldalunkat, követi megjelenő híreinket. Emiatt igazán hálásak vagyunk, ezer köszönet mindenkinek, aki napról napra figyelemmel követ bennünket!(Fent Sárosi Kati fotója, köszönjük!)

De az április nem csak ezt hozta el nekünk, hanem friss szezonális tartalmaink is előtérbe kerültek: előrejelzési aloldalunkon most már naponta megjelenik a Balatoni régióra szóló előrejelzésünk, valamint az idei gyenge téli szezont végigkísérő hójelentést felváltotta az allergiásoknak sok hasznos információt hordozó Pollenjelentés.

Az allergiások ennél is részletesebb információkat pedig Pollentérképeinkről kaphatnak. Köszönjük, hogy velünk tartanak, hamarosan további meglepetésekkel jövünk! :)

Szerző: Időkép
Megjelent: 2014.04.02 16:43


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Szösz-szigeteket hoztak létre a nyárfák a Balatonon
A következő fázisba vált a pollenszezon
Káprázatos pollenkoszorú alakult ki Cegléden