50 ezer rajongó

Az Időkép köszönti 50 ezredik Facebook rajongóját - naponta átlag ötszázzal nő az oldalunkat kedvelők száma. Köszönjük!

Az augusztus 20-i nemzeti ünnnep, és az idén - talán évek óta először - teljesen nyugodtnak ígérkező, viharveszélytől mentes tűzijáték előtt egy nappal léptük át a bűvös küszöböt: mindezidáig több, mint 50 ezren fejezték ki tetszésüket oldalunk iránt a Facebookon.

A világ legnépszerűbb közösségi oldala - szimbiózisban az Időképpel - egyben, és talán elsősorban kiváló hírcsatornaként is szolgál érdeklődő nézőink számára.

Ha bármilyen fontos vagy érdekes, időjárási-környezeti, környezetszenyezéssel kapcsolatos, vagy éppen élhető és megújuló energiaforrásainkkal, világunkkal kapcsolatos hírrel, írással vagy publikációval jelentkezünk, akkor az hatalmas közösséget ér el, akik reagálni is tudnak minderre - hírt küldeni, képet vagy videót csatolni, és így megosztni másokkal.

Köszönjük mindazok a bizalmát, akik valaha is rákattintottak az Időkép "Tetszik" opcióra, és ezáltal részévé váltak hazánk talán legnépszerűbb, élő, aktuális vagy éppen jövőbe mutató, érdekes és informatív tartalmakat szolgáltató, élhető vagy éppen élhetetlenné váló környzetünk - a Föld, a Kárpát-Medence, és persze Magyaroszág pillanatnyi viszonyaival kapcsolatban.

Ígérjük, minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy a jövőben is tájékoztassuk érdeklődő nézőinket a témához kapcsolódó képekkel, videókkal, írásokkal, elemzésekkel és véleményekkel; érdekes, elgondolkodtató, néha provokatív, de mindeképpen hasznos cikkekel egyaránt.

Köszönjük!
Az Időkép Csapata

Szerző: Időkép
Megjelent: 2010.08.19 23:56


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

20 éves az Időkép
Mik történtek még 2004-ben, amikor az Időkép elindult?
Porvihar észlelés és figyelmeztetés az új appban