Év eleji fejlesztések

Frissült és tartalmasabb lett főoldalunk, ismét él a fagy-riasztás és a kompozit radarkép is bővült.

Kedd hajnalban átalakult az Időkép nyitólapja, öt és fél év után ismét a nyitólapon is lehet nagyvonalakban tájékozódni a jelenlegi időjárási helyzetképről.

Az oldal tetején található előrejelzési rovat nem változott, ott továbbra is tetszés szerint lehet választani a regionális előrejelzés, az előrejelzési térképek, a 7- és 30 napos előrejelzés között.

A következő dobozban azonban helyet kapott egy új elem, melyben a folyamatosan frissített jelenlegi időjárásról tájékozódhatunk az Időkép, a Hőtérkép vagy a Felhőkép kicsinyített változatán. A térképre kattintva a megfelelő aloldal nyílik meg a teljes mértékű változattal, melyen részletesebben is tájékozódhatunk az aktuális helyzetképről.

A térkép alatt leggyakrabban látogatott, illetve a helyzetképnek megfelelően szerkesztett további aloldalakat érhetjük el. Az oldal alján a legszebb webkameraképek közül négy darab véletlenszerűen kiválasztott jelenik meg, melyekre kattintva közvetlenül a megfelelő webkamera aloldalára jutunk.

Átmeneti technikai szünet után oldalunkon ismét elérhető a fagy-riasztás videó is, mely a légkörben végbemenő hőmérsékletváltozásokat és a várható fagyhatárok megjelenését vizualizálja.

Az elmúlt napokban több hibát javítottunk közép-európai kompozit radarképünkön is, így érdemes azt is ismét figyelemmel követni az elkövetkezendő csapadékos napokban.

Reméljük fejlesztéseink ezúttal is tovább segítik látogatóinkat a még gyorsabb és még pontosabb tájékozódásban.

Szerző: Időkép
Megjelent: 2011.01.11 1:34


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Ónos eső esett északon és a Tiszánál
20 éves az Időkép
Mik történtek még 2004-ben, amikor az Időkép elindult?