Erdő-mező aloldal

Kirándulások, élővilág, természeti értékeink és kincseink is előtérbe kerülnek majd ezen a tematikus oldalon.

Erdő-mező aloldalunk megjelenésével a korábban bejelentett, hamarosan napvilágot látó androidos fejlesztéseinket követően újabb 10 éves születésnapi ajándékkal kedveskedünk látogatóinknak.

Sok éves, megbízható partnerünknek, a Hazai Horgász - Hazai Vadász csapatának köszönhetően állandóan frissülő videók és cikkek várják aloldalunkon a természet iránt érdeklődőket - hiszen mikor is van nagyobb szükség az előrejelzésekre, mint amikor a hegyekbe indul túrázni az ember.

Legyen szó az élővilágról, természeti értékeink és kincseink megóvásáról, itt minden aktuális eseményről olvashatunk majd. Természetesen továbbra is várjuk a szebbnél szebb fotókat, melyek közül a legnépszerűbbeket a galériában is viszontláthatják majd észlelőink.

Ízelítőként az elmúlt időszakból kiemelnénk például a festői szépségű Klastrom-völgy pálos kolostorromjairól a közelmúltban megjelent írást, vagy például a vadon élő borz bemutatásáról szóló cikket.

Ezúton is külön köszönetet szeretnénk mondani Békési Jánosnak, aki stábjával az oldalán kifogyhatatlan lelkesedéssel és energiával végzi munkáját, rengeteg örömteli percet szerezve ezzel az olvasók számára!

Várjuk észlelőink, olvasóink javaslatait, mi az, amit szívesen látnának még ezen az aloldalunkon a friss hírek, érdekes videók és előrejelzések mellett! Előre is köszönjük!

Szerző: Időkép
Megjelent: 2014.02.13 13:23


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Bemutatták a harmadik generációs meteorológiai műhold képeit
Időkép térképünk immár a jövőbe is tekerhető
SMS riasztás - verifikáció