Békés, boldog Karácsonyt kívánunk!

Néhány aprósággal készült az Időkép csapata az idei év Karácsonyára.

Fehérnek vártuk, végül fehér is meg nem is lett az idei Karácsony. Hiába temette be 20-30 centi hó az országot, és hiába zuhant -25,5 fokig a hőmérséklet, 2 nappal később 30-35 fokkal (!) melegebb idő köszöntött hazánkra, délen 18,5 fokos rekordot mértek. Joggal merül fel a kérdés, hogy akkor mi kerüljön az idei feljegyzésekbe, fehér-e a Karácsony? Elvégre a hóréteg maradt, a hideg - sokak örömére - annál kevésbé.

Fehér Karácsony ide vagy oda, előrejelzési versenyünkben hamarosan elérkezünk az eredményhirdetéshez. A győztes egy, a Szépművészeti Múzeumba szóló belépőt is tehet a fa alá.

A legjobb előrejelzést adó észlelőnkön túl a többi látogatónk sem marad ajándék nélkül, két aprósággal szeretnénk meglepni mindenkit, melyet már sokak régóta várnak. A nemrég történt műholdképes fejlesztések után megnyílt a lehetőség a felhőmozgások irányainak pontos kinyerésére, melyet az Animált Felhőképbe beültetve immár valóban tökéletes irányban és sebességgel vonulnak az fellegek. További apró fejlesztés, hogy a nyitólapon megjelenő kis Időkép kivágat is élőben frissül, 5 percenként.

Békés, boldog Karácsonyt kíván
Az Időkép Csapata
2009. december 24.

Szerző: Időkép
Megjelent: 2009.12.24 12:31


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Nyaldosta, majd szerda reggelre el is öntötte a víz a rakpartot
Káprázatos karácsonyi búcsú
Ismét egy tavaszias karácsony: 18 fok volt délnyugaton