Balatoni villámparádé (videó)

Hangulatos videókat rögzített a Club218 szálló tetején, radarunk mellett lévő HD kameránk június 24-ére virradóra a vihar átvonulásakor. Érdemes megnézni!

Bár a gyorsított felvételek alig fél percesek, szépségükben mégis oly magukkal ragadóak, hogy különösebb kommentár nélkül tesszük őket közre. Érdemes a videókat teljes képernyőre kinagyítani, és minden apró részletet megfigyelni - 

A kamera (amely valójában egy speciális halszem-optikával ellátott tükörreflexes fényképezőgép) olyan nagy felbontású, hogy annak egyes, kiragadott részletei - mint például a parti sávot és a mólót láttató kivágat - is tűélesek és részletgazdagok maradhatnak (ugyanaz vonatkozik a "Siófok-Északi Part" és a "Siófok-Fűzfői Öböl" nagyításokra is)

Villámtérképünk ekkor már több ezer (!) lecsapót érzékelt, az egész éjszaka visszajátszható - 

Az Időkép villámlokalizációs hálózata alapján lokalizált lecsapók egyike kameránkon is - 

És aki kellően szemfüles volt, ezidőtájt éppen elcsíphette legelső nyilvános, 25 képkocka/mp-es folytonos Full HD webkamera-közvetítésünket Balatonföldvárról.

A Siófokon elhelyezett, Balatont figyelő kamerát a Club218 Apartmanház lakóinak, az "élő" HD videó közvetítést pedig a Viharsarok Szörf- és Vitorlásoktató, kölcsönzőnek köszönhetjük a Balatonföldváron található Keleti-strand magasságában.

Hamarosan újabb meglepetésekkel jelentkezünk ezzel kapcsolatban - bejelentés hamarosan, addig is, várjuk nézőink, észlelőink véleményét!

2014.06.24.
Az Időkép stábja

Szerző: Időkép
Megjelent: 2014.06.24 4:15


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Szerdán befejezték a Balaton vízeresztését
4-5 centi friss hó borította a Kékest
Elöntötte a Balaton a badacsonyi strandot