Teszteld az új applikációt!

Megjelenés előtt kipróbálható és véleményezhető a tavaszi Android frissítés.

Heteken belül megjelenik a 2 éve elindított Android applikációnk tizedik születésnapunkon bejelentett eddigi legnagyobb frissítése. A közel 800 ezerszer letöltött alkalmazás teljes funkció- és designváltáson esik majd át, illetve szólni fog, ha jön a vihar.

Tekintettel az igen népes felhasználói táborra, első körben azoknak a kalandvágyó észlelőinknek és olvasóinknak jelentkezését várjuk, akiknek van kedvük kipróbálni és tesztelni a még utolsó simítások előtt álló, időnként meg-megbotló applikációnkat.

A bétatesztbe így lehet belépni:

1. Felvételt kell kérni az Időkép Android bétateszt Google+ csoportba.

A felvételt csapatunk első körben az első 100, majd 500, végül 1000 jelentkezőnek hagyta jóvá.

2. A jelentkezés jóváhagyását követően ezen az oldalon kell bekattintani, hogy "Tesztelő leszek".

3. Pár órán belül a telefonon lévő applikáció frissülni fog a béta változatra.

 

Az alkalmazással kapcsolatos észrevételeket a Google+ csoportba várjuk, köszönjük!

 

Frissítve #1 - kibővítjük a keretet!: A 100 tesztelői hely 10 perc alatt elfogyott. Kérésetekre a létszámot így 500 fősre bővítettük!

Frissítve #2 - elfogyott az 500 hely: Egy óra alatt elfogyott az 500 tesztelői hozzáférés. Legközelebb csütörtök délben nyitunk meg újabb 500 helyet.

Frissítve #3 - Az 1000 hely is elkelt: Délben megnyílt és azonnal le is zárult a jelentkezés - immár ezren segítetek a hibakeresésben és ötletelésben. Köszönjük! Este 8-kor még újabb 200 helyet tudunk megnyitni!

Frissítve #4 - Rengetegen vagyunk: Ígéretünkhöz híven újabb 200 embernek adtunk hozzáférést, de még mindig sokan várnak. Tőlük türelmet kérünk, a következő napokban folyamatosan újabb helyeket nyitunk majd meg, elsőként azonban a bent lévők jelzései alapján javítjuk a hibákat.

Szerző: Időkép
Megjelent: 2014.04.09 18:56


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Elkészült a Dark Mode Android appunkban is
Észlelőink legszebb fotóival érkezik az új app
Átméretezhető widget - indul a bétateszt!