A színes köd felett

További fotók és videó a szerda hajnalban fővárosunk felett hullámzó csodaszép ködtengerről, 360 fokos panorámával.

A hét közepén Budapestet sűrű, sekély köd ülte meg, mely a felszínen közel nulla látótávolságot okozott, és kellemetlen, nyálkás, utálatos hajnalnak tűnhetett. Ám a városra telepedő felhő csupán vékony lepel volt, mely mindössze 100 méteres magasságig kúszott fel - afelett pedig mesebeli látvány várta azt, aki madártávlatból szemlélhette azt.

A hullámzó ködtenger olyan vékony volt, hogy a város színes fényei könnyedén átvilágították, és az egész úgy nézett ki, mint egy áttetsző paplan, amely alá karácsonyi fényfüzéreket rejtettek. A ködből csak a Szabadság-szobor, a Budai-hegység legmagasabb pontjai, és a MOL Campus épülő felhőkarcolója látszottak ki.

Sokak kérésére tesszük közzé az összes, jól sikerült fotót, méghozzá 4K magasságú, letölthető, 360 fokos panorámaképekkel - és egy kicsit sötét, mégis érdekes videóval együtt.

További felvételeink -

Letölthető, 360 fokos panorámaképeink

Délnyugatról északkelet felé nézve (2160p)

Északkeletről délnyugat felé nézve ugyanez (2160p)

Reméljük, tetszett az összefoglaló - és talán sokan csodálják meg ezen ritka panorámákat is olyan nagy felbontású képernyőre kivetítve, amilyenre csak lehetséges. További kellemes estét, szép álmokat kívánunk minden nézőnknek!

Az Időkép szerkesztősége

Szerző: Nagy Gergely
Megjelent: 2021.11.06 19:12


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Hőmérsékleti rekordokkal indult a hét
Nem tréfa, az idei április 1-je lett a legkorábbi regisztrált hőségnap Magyarországon
Több hőmérsékleti rekord is született március utolsó napján