7 éves az Időkép

Ezévben is meglepetésekkel készült csapatunk az évfordulóra.

A hetes számmal a tudományok számtalan területén találkozhatunk: 7 színből áll a szivárvány, 7 csillagból tevődik össze a Göncölszekér, 7 alaphangból épül fel a zenei hangsor is. De aminek legjobban örülünk, az az, hogy mi is 7 évessé cseperedtünk.

A hagyományok szerint a 7. év kritikus lehet egy kapcsolatban, egy cég életében egyaránt, azonban mi nem hagyjuk magunkat: idén is megpróbáljuk új fejlesztésekkel és célkitűzésekkel fűszerezni, további élményekkel gazdagítani olvasóink, észlelőink mindennapjait.

Születésnapunk alkalmából több meglepetéssel is készültünk Észlelőink, Olvasóink számára, következzen ebből egy kis ízelítő!

Elvihető időjárás doboz a Pro-s automatásaink számára. Ezzel a régóta várt fejlesztéssel szeretnénk köszönetet mondani az Időkép Pro rendszeréhez csatlakozott, automatát üzemeltető észlelőinknek, akik az év 365 napján folyamatos adatszolgáltatásukkal lehetővé teszik, hogy térképeink éjjel-nappal a legfrissebb pillanatnyi időjárást tükrözhessék.

A balra látható időjárási doboz kihelyezéséhez először be kell jelentkezni az Időkép Pro rendszerébe. Ott a bejelentkezést követően megjelenik a saját modulunk, ill. annak a saját honlapba beszúrásához szükséges HTML kódja. Jelöljük ki a kódot és másoljuk be oldalunkba, ezt követően semmilyen további teendőnk nincs, az Időkép szerverei folyamatosan végzik majd a kiszolgálást.

 

 

Radar Szolnokon. Ígéretünkhöz híven a budapesti radar beüzemelését követően újabb meteorológiai lokátorok telepítésével fejlesztjük infrastruktúránkat. A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemmel együttműködésben Szolnokon kerültelepítésre következő radarunk, melyhez a szükséges hatósági engedélyek már megérkeztek, a fizikai beüzemelés 2011 elején várható.

Bővebb információkat az ezzel foglalkozó cikkünkben tudhat meg, természetesen az első radarképek elkészültéről olvasóinkat azonnal tájékoztatjuk.

100 ezer Facebook rajongó és 2000 Twitter követő. Facebook profilunkat kedvelők száma január 25-én kedden 12 óra 50 perckor elérte a 100 000 rajongót! Akik még nem lájkoltak minket, itt megtehetik, csiripeléseinket itt olvashatják.

Ezúton is szeretnénk megköszönni észlelőink és automatát üzemeltetőink, moderátoraink áldozatos és kitartó munkáját, segítségét, lelkesedését!

Szerző: Időkép
Megjelent: 2011.01.24 23:04


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

20 éves az Időkép
Mik történtek még 2004-ben, amikor az Időkép elindult?
Észlelőink már tesztelhetik az új Időképet