400 ezren vagyunk

Újabb mérföldkőhöz érkezett a magyar közösségi időjárás-jelentés. Nem késő csatlakozni!

Bár nekünk nincsen indián nevünk, a lila színű csokit éppen annyira szeretjük, mint a piros pöttyös túródesszertet, a lángost vagy a bundás kenyeret; melyek bár tán nem részei egyetlen fogyókúrás trendnek és rejtett, apró poénjaink sem olyan gyakoriak, mint a témában burjánzó, humoros oldalak posztjai, mégis - úgy tűnik, érdeklődő nézőinknek köszönhetően a legaktívabb időjárási közösségre lehetünk büszkék mindannyian.

Érdekes vagy szép, különleges vagy éppen ámulatba ejtő természeti képeket, vagy éppen csak aktuális időjárási eseményeket bemutató posztjaink naponta immár 400 000 rajongóhoz juthatnak el, akik közül általában több ezren tovább is osztják azokat távolabbi ismerőseiknek, és sok százan - néha ezren - aktívan hozzá is szólnak cikkjeinkhez, képeinkhez, videóinkhoz.

 

 

Külön köszönet azoknak, akik nem csak az Időkép Képtárába, hanem Facebook üzenőfalunkra is rendszeresen küldenek szebbnél szebb képeket, fotókat, videókat - vagy éppen fontos és közérdekű híreket, információkat.

Utóbbiak hatalmas segítséget nyújtottak a legutóbbi, szélsőséges időjárású hétvége során az Időképről is tájékozódó látogatóink számára. A Facebook üzenőfalra feltöltött sok száz segítséget, szállást, meleg ételt vagy italt kínáló felajánlás nagy részét külön össze is gyűjtöttük Percről percre rovatunkban, reméljük, sokak számára nyújtva ezzel támpontot a jeges utakról történő menekvést elősegítendő.

A 400 ezres mérföldkő alkalmával ismételten és kiemelten köszönetet mondunk:

- azoknak, akik otthonról vagy mobil applikációnk segítségével időjárási észleléseket küldenek be az Időkép térképeire,
- azoknak, akik automatájukkal éjjel-nappal adatokat töltenek fel színes és látványos, mindenki számára nyilvános, folyamatosan frissülő vizualizációs felületeinkre,
- azoknak, akik saját, friss fotókat és videókat publikálnak képtárunkban (melyből a legszebbek immár minden nap kiemelődnek főoldalunk alján),
- azoknak, akik értékes és informatív hozzászólásaikkal, meglátásaikkal szólnak hozzá cikkjeinkhez, kiegészítve az ott olvasottakat, és persze minden kedves látogatónknak, aki bármilyen okból az oldalunkra kattint. 

Köszönjük!
2013. március 21.
Az Időkép csapata

Szerző: Időkép
Megjelent: 2013.03.21 21:35


Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Hatalmas porördögöt videóztak szombaton
Félmilliós Facebook-közösség
Kamu a 120 centis hó karácsonyra